More Website Templates @ TemplateMonster.com. August20, 2012!

VINJERAC

Vinjerac je slikovito ribarsko mjesto okruženo parkovima prirode, a svega nekoliko minuta vožnje udaljeno od čvora Maslenica, na autocesti Zagreb-Split. Uvućen u more i skriven od urbanog života, Vinjerac ćuva identitet prošlog vremena. To je oaza mira i odmora, turistički nepoznata koja obećava i daje.

More u Vinjercu je kristalno čisto, a u samoj lućici mogu se vidjeti različite vrste riba. Ribari i pomorci su tradicija Vinjerca.

Blizina mora i Velebita, sa strujanjem zraka čine Vinjerac pogodnim za ljude s problemima disanja. Svježina i snaga jutra te miris mora vraćaju polet ljudima iscrpljenim od rada i modernog života.

Ugođaj zaokružuju ljubazni domaćini koji čuvaju tradiciju i obićaje Vinjerca. Dojmit će svakog posjetitelja te mu omogučiti da se osjeća kao kod kuće.
Sadržaji u Vinjercu su dostatni zadovoljiti potrebe turista. U mjestu se nalazi nekolko restorana poznatih po ribljim specijalitetima, trgovina, pošta, tržnica a u bližoj okolici više opskrbnih centara - na udaljenosti od samo 15 km. Novost je obnovljeni hotel Tamarix s konfornim apartmanima, što je prekretnica u turističkoj ponudi Vinjerca.

Vinjerac pruža opušten, lijep i zdrav odmor.